Autor Téma: Centrum - Sídliská  (Prečítané 1594 krát)
robiaks
Prešov mesto moje!
Global Moderator
Full Member

Príspevkov: 201

Prešov mesto moje!

« kedy: August 26, 2009, 12:30:10 »

Do akých podnikov chodievate radšej?...Do tých čo sú v centre mesta alebo navštevujete aj podniky, ktoré sú na sídliskách?...ja osobne som radšej v meste medzi ľudmi Vyplazujem jazyk
Zaznamenané

život je o tom či sa naučíš žiť s tým čo máš, vtedy sa s tým, že nemáš všetko ľahko vyrovnáš...
ak viem, rád pomôžem:-) - SS, Vďaka:)
nios
Newbie
*

Príspevkov: 19

« Odpoveď #1 kedy: August 26, 2009, 20:34:33 »

tazko povedat, na sidlisku dobre pifko, v meste dobra atmoska....
Zaznamenané
robiaks
Prešov mesto moje!
Global Moderator
Full Member

Prešov mesto moje!

« Odpoveď #2 kedy: August 27, 2009, 22:08:08 »

tazko povedat, na sidlisku dobre pifko, v meste dobra atmoska....

tým chceš povedať, že v meste nie je dobré pivko? Neviem čo si myslieť/Nerozhodný
Zaznamenané

život je o tom či sa naučíš žiť s tým čo máš, vtedy sa s tým, že nemáš všetko ľahko vyrovnáš...
nios
Newbie
*

Príspevkov: 19

« Odpoveď #3 kedy: August 29, 2009, 14:41:53 »

ako kde, ale najlepsie pivko je v karčme....
Zaznamenané
robiaks
Prešov mesto moje!
Global Moderator
Full Member

Prešov mesto moje!

« Odpoveď #4 kedy: August 29, 2009, 14:44:07 »

to máš pravdu ale aj v meste máš "karčmy" Mrknutie...myslím, že v tom by problém nemal byť Úšklabok
Zaznamenané

reado
Newbie
*

Príspevkov: 34

The shell has spoken!!

« Odpoveď #5 kedy: August 30, 2009, 10:49:38 »

to máš pravdu ale aj v meste máš "karčmy" Mrknutie...myslím, že v tom by problém nemal byť Úšklabok

jo rowent.. take pončo nie ?Úsmev))
Zaznamenané

"Ako málo stačí, aby sme stratili všetko, ako veľa treba, aby sme sa dokázali vrátiť."
robiaks
Prešov mesto moje!
Global Moderator
Full Member

Prešov mesto moje!

« Odpoveď #6 kedy: August 30, 2009, 10:51:25 »

jo rowent.. take pončo nie ?Úsmev))

pozri sa, mne je v ponči fajn...cítim sa tam ako doma takže budem meniť lokál? Mrknutie...inak súhlasíš s tým že v "karčmách" je lepšie pivo ako v meste v nejakých podnikoch?
Zaznamenané

reado
Newbie
*

Príspevkov: 34

The shell has spoken!!

« Odpoveď #7 kedy: August 30, 2009, 11:00:54 »

ja neviem este som nepil zle pivo
Zaznamenané

"Ako málo stačí, aby sme stratili všetko, ako veľa treba, aby sme sa dokázali vrátiť."
robiaks
Prešov mesto moje!
Global Moderator
Full Member

Prešov mesto moje!

« Odpoveď #8 kedy: August 30, 2009, 11:12:42 »

ja neviem este som nepil zle pivo

neboj, zaučím ťa Úšklabok...ja som už zlé pivo pil...nepamätám si značku ani podnik kde to bolo ale dajme tomu, že v Dubline mi nechutí čapovaný Kelt a zas čo som bol prekvapený tak počas toho čo som bol v BA tak mi zachutilo čapované pivko - Braník Som v rozpakoch
Zaznamenané

Tomy
Newbie
*

Príspevkov: 9

« Odpoveď #9 kedy: August 31, 2009, 15:17:37 »

No je dost podnikov kde maju hnusne pivo  Mrknutie
Ale co sa tyka dublinu...tak tam nieje hnusny iba kelt...ale aj heineken je otrasny...ja neviem ci neumyvaju pohare,alebo tam tie piva stoja pol roka,pretoze ich nikto nekupuje...ale pit sa to skutocne neda  Gúľam očami
Zaznamenané
robiaks
Prešov mesto moje!
Global Moderator
Full Member

Prešov mesto moje!

« Odpoveď #10 kedy: August 31, 2009, 16:32:12 »

Ale co sa tyka dublinu...tak tam nieje hnusny iba kelt...ale aj heineken je otrasny...ja neviem ci neumyvaju pohare,alebo tam tie piva stoja pol roka,pretoze ich nikto nekupuje...ale pit sa to skutocne neda  Gúľam očami

no ja som chodieval do Dublinu niekedy niekoľkokrát do týždňa...ale to bolo niekedy...už som tam nebol dobrý rok, možno aj dlhšie, takže to, že tam čapujú Heineken som ani netušil Čo???...no bolo by dobré keby napísalo viac ľudí, či im to chutilo alebo nie Úsmev
Zaznamenané

robiaks
Prešov mesto moje!
Global Moderator
Full Member

Prešov mesto moje!

« Odpoveď #11 kedy: September 03, 2009, 22:54:19 »

no ja som chodieval do Dublinu niekedy niekoľkokrát do týždňa...ale to bolo niekedy...už som tam nebol dobrý rok, možno aj dlhšie, takže to, že tam čapujú Heineken som ani netušil Čo???...no bolo by dobré keby napísalo viac ľudí, či im to chutilo alebo nie Úsmev

Tak neviem ako pivo, ale studenu kokosovu čokoladu maju vybornu a čašnik a fantasticky  Som v rozpakoch  Úšklabok

no niekto chodí do mesta na pivo, niekto na čaj a niekto na čašníkov Mrknutie
Zaznamenané

Strán: [1]

Skočiť na:  

Štatistiky fóra
Užívateľov online
  • Hostí, Užívateľov

• Novinky
    Fórum bolo spustené